İmamoğlu Küçükçekmece’de emeklilerin dertlerini dinledi
950 okunma

İmamoğlu Küçükçekmece’de emeklilerin dertlerini dinledi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. İki başkan, vatandaşların sorunlarını dinlerken sevgi seliyle karşılaştılar.

ABONE OL
Temmuz 31, 2024 12:24
İmamoğlu Küçükçekmece’de emeklilerin dertlerini dinledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. İki başkan, vatandaşların sorunlarını dinlerken sevgi seliyle karşılaştılar.

31 Mart yerel seçimlerinde birdenbire ‘belirleyici güç’ olarak ortaya çıkan emekliler, sınırlı gelirleriyle düşük yaşam standartlarında hayatlarını sürdürüyorlar. Yerel seçimlerden başarıyla çıkan ve ikinci hizmet dönemine başlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, kadınlar ve çocukların yanı sıra emeklilerin de hayat kalitelerini artırmak için çalışmalar yapıyor.

İmamoğlu, Küçükçekmece Fevzi Çakmak Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ziyarette, emekli vatandaşlarla bir araya geldi. Küçükçekmece Belediyesi’nin hizmete açtığı Emekliler Kafeteryası’nda vatandaşlarla buluşan İmamoğlu, emeklilerin sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Ziyarette, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi de İmamoğlu’nun yanında yer alarak vatandaşların dertlerini dinledi.

Ziyaret sırasında, emekli vatandaşlar İmamoğlu ve Çebi’ye günlük yaşamda karşılaştıkları zorlukları ve taleplerini iletti. İBB Başkanı, emeklilerin sosyal hayatlarını daha iyi sürdürebilmeleri için belediye olarak hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi verdi ve gelecekteki planlarını anlattı.

Haber:Engin Zafer – Çekmece Gündem

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r