KAS-DER Küçükçekmece şubesinde Satı Külfetoğlu güven tazeledi.
410 okunma

KAS-DER Küçükçekmece şubesinde Satı Külfetoğlu güven tazeledi.

ABONE OL
Nisan 28, 2024 17:27
KAS-DER Küçükçekmece şubesinde Satı Külfetoğlu güven tazeledi.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kastamonulular Derneği Küçükçekmece Şubesi’nin Olağan Kongresi geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. Şube Başkanlığına yeniden aday olan Satı Külfetoğlu, güvenoyu alarak yeniden seçildi. Yönetim kurulu deneyimli ve uzman isimlerden oluştu.

Küçükçekmece Yeşilova mahallesinde bulunan KAS-DER şubesinde gerçekleşen Olağan Kongresi  toplantısında Divan başkanlığına  Küçükçekmece Dernekler Federasyonu Başkanı ve gazeteci ve yazar Eyüp Sabri Atay seçildi.

Kongre; Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları ile Tüm Şehitlerimiz için Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Divan heyetinin oluşturulmasından sonra faaliyet raporu ve mali rapor ibra edildi.
Divan Başkanı  Eyüp Sabri Atay ,Kastamonulu hemşerilerine  bir hoş geldin konuşmasa yaparak Genel kurula katılım sayısın çokluğundan dolayı teşekkür etti.Atay Hemşerilerinin birlik ve beraberliğine vurgu yaptığı konuşmasında Dernek Yönetimlerine seçilmenin bir hizmet yarışı olduğunu belirterek ,bu hizmet yarışında hemşerilerimizin  yönetimlere yardımcı olmalarını beklediklerini ifade etti.

Kongreye tek liste ile giren Satı Külfetoğlu, çok samimî bir ortamda yapılan olağan genel kurula katılan üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçilerek güven tazeledi
Seçim Sonucunda Başkan Satı Külfetoğlu, “Bundan üç yıl önce bize tevdi ettiğiniz emaneti ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım laiki ile yerine getirebilmek için canla başla çalıştık. Bu çalışmalarımızda bizlere yardımcı olan tum yönetim kurulundaki arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizim amacımız dernek olarak hemşerilerimiz ile gurbet ocağına bir çatı altında dertleşmek ve hasret gidermektir. Lutfen derneğimize sahip çıkalım. Sizlerin görüş ve önerileri ile gurbette bulunan hemşerilerimizle birlik olma yönünde tek yumruk olalım. ‘Bir elin nesi var, iki elin sesi var’ anlayışı ile karşımızdaki kişilere gerek siyasi alanda ve gerekse her konuda gücümüzü göstermek mecburiyetindeyiz. 
 Sizlerin dua ve maddi desteklerinize ihtiyacımız olduğunu bir kez daha vurgulayarak, yeni seçilecek yönetimimizin memleketimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, hepinizi derneğimiz çatısı altında birlik ve beraberliğe davet ediyorum “dedi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r