Küçükcekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin Acı Günü
437 okunma

Küçükcekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin Acı Günü

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, annesi Ayşe Çebi'nin vefatıyla büyük bir acı yaşadı. Başkan Çebi, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir açıklamayla annesinin vefatını duyurdu. Çebi, "Acımız büyük, bu acının tarifi yok. Ailemizin ulu çınarı, sevgili annem Ayşe Çebi’yi kaybettik. Kıymetli annemize Allah’tan rahmet, ailemize ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
Ağustos 14, 2024 16:26
Küçükcekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin Acı Günü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, annesi Ayşe Çebi’nin vefatıyla büyük bir acı yaşadı. Başkan Çebi, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir açıklamayla annesinin vefatını duyurdu. Çebi, “Acımız büyük, bu acının tarifi yok. Ailemizin ulu çınarı, sevgili annem Ayşe Çebi’yi kaybettik. Kıymetli annemize Allah’tan rahmet, ailemize ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ayşe Çebi’nin cenazesi, 15 Ağustos Perşembe günü Cennet Mahallesi Yavuz Selim Camii’nde kılınacak ikindi namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. Kemal Çebi’nin bu acı kaybı, Küçükçekmece halkı başta olmak üzere, ailesi ve sevenleri tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı.

Küçükçekmece Gündem olarak, Başkan Kemal Çebi ve ailesine en derin taziyelerimizi sunuyor, merhumeye Allah’tan rahmet diliyoruz. Böylesine büyük bir kaybın yarattığı acıyı paylaşarak, başta Kemal Çebi olmak üzere tüm aile fertlerine sabır ve metanet diliyoruz.

Bu zor günlerinde yanlarında olduğumuzu belirtir, bir kez daha başsağlığı dileklerimizi iletiriz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r